Tatkala minggu meditasi exam melabuhkan tirainya..yeah!!




Polite Awakening:bile mereka tersenyum puas..

Sekalung apresiasi semua..

Q1) Laplace
Q2) Fourier Series
Q3) Partial Diff Eqn
Q4) …………


Salam semua..ehh kenape aku still lagi terbayang-bayang soalan exam tadi?penangan DE rasenye ^_^ sebelum itu, thanks a lot to my lecture DE Miss Asriana(*lps nie da x bley pggl Miss dah) hehe yang telah bertungkus-lumus mengajar dak2 2DMc2 supaya boley skor subjek dy..yeah tepat pukul 11.45pg tamat sudah paper aku yang terakhir Differention Equation (*betul ke uh aq eja) hehe maklumlah lega rasenye otak ni,lapang sesangat…lepas ni da x payah nak busy2kan otak untuk study sebab next week aku dah mula menfokuskan diri dalam bidang mekanikal dan praktikal dengan company..truly mekanikal fuhh,neves gak nieh..Next week aq da mula praktikal kat company di Batu Pahat,dekat ngan uma huhu…Evergreen Fibre Board Berhad namenya kalo x silap aku..

..::picit tok gedabakan pic ni::..


Hmm..orait kite tinggalkan cete tuh dulu..skunk ni balik pade tajuk..waah lepas pegawai peperiksaan umumkan “pelajar-pelajar yang memnduduki subjek DACS2222 dibenarkan pulang”…terus rakan-rakanku semua berpusu-pusu keluar..nikmat rasenye apabila last paper dijawab dengan tenang,berkat lecturer agaknya..hehe..Sejurus aku nak mencapai beg,nua datang segera menarik tangan untuk bergambar..kenangan katanya..kelaka gak si nua nie,macam kat hostel x boley amik jek..hehe,kami di hostel emerald park or now known as Regal park till esok sebab kami semua ade taklimat berkenaan dengan Latihan Industri/Praktikal sebelum kami melangkah dengan jayanya ke company masing2 Isnin depan…huhu…

..::picit tok gedabakan pic ni::..

Macam-macam planning kedengaran bile dak2 DMc bercerita:
Tatkala atat pelawa main bowling..
Tatkala is ajak swimming..
Tatkala sayang/khairyl ajak se-game DOTA..(*hikhik)
Tatkala nua menyatakan “poce,bile lagi”..*aku buat xpaam ^_^
Tatkala syua insist “poce ,nak main catur bistari”
Tatkala irsyad ajak karaoke..
Tatkala saufee/ciken ajak tido..(*aik nie pon msuk..hehe)


Oke macam2 planning sudah di-branstorming..hikhik,tapi hakikatnya,aku lihat saufee dah menepuk2 bantal..hmm jawabnye..hikhik..petang2 sebegini bantal itu seakan mengilai lak kat aku nieh..aku sudahi dengan serangkai soklan t0k korang yerk,jwb dlm hati tau:

1.3 names in your message while we all break semester holiday?

2.Who was the last person you went out talk informaly? where?

3.What will you do if you miss your mates?

4.Last thing you borrowed from your friends?.



salam apresiasi..cau~

2 comments:

  1. dengan politenye ev mengucapkan tahniah sebab dah habes paper -.-'' sedih ev tak habes paper lagi.ceh~!

    ReplyDelete
  2. hehe skunk nak pakai polite awakening lak..hehe

    yup da abis tp kene LI huhu,to ev d0 ur best..strive the excellece! yeah caiy0k!

    ReplyDelete

Copyright © / Apresiasi Poce.

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger