Kompem2 puas..ngam habis haha





Polite Awakening : Bila rasa itu memanipulasi lidah.. ..

Fuhhh..hebat jugak movie2 ‘belokbasterrr’ bulan nie kan..pergh pergh ngam habis..Dari filem mat saleh Harry Potter Deathly Hollow, The chronicles of Narnia: The Voyage of The Dawn Treader,Tron Legacy sampailah ke filem tempatan kite sendiri Hantu kak limah balik rumah,Janin,Aku Masih Dara,..sume di sampaikan dgn masyuk giler dengan hasil nukilan oleh pengarah2 yg cukup berkaliber..huhh rase puas gak la..tapi itu bukan persoalannye..haha,straight to the point..korang pena tgk kan aksi realiti tv yg berunsurkan gimik yg extream sbg contohnye fear factor,survivor,amazing race..dan seumpannya..Tujuan asal mereka menyertai acara sebegitu bcoz drg nk merebut hadiah utama yg begitu lumayan dgn meredah semua possibility yg ternyata sudah on line of planning...x kire ape jue obstacle yg hadir mereka perlu menguasainye dgn skill yg mereka ada utk melepasi peringkat seterusnya..huh cukop hebat di situ,..
Dan ape yg menariknye disini ternyata cabaran Fear Factor versi Jepun mempamerkan ke-extreaman mentality dan juge physicallity..haha ape? x caye ea..hah tgk pic kat bwh nie..
p/s: kepada wanita/lelaki yg alah kepada semua alahan dinasihatkan supaya tidak melihatnya..kerana ia mengandungi unsur sensivity rakyat...harap terhibur =)







...Amacam setakat ni boleh tahan lagi x?..hehe,bertetapan dgn cabaran,pulangan yang diberikan juga adalah sejumlah 1 billon Yen..pergh menurut pertukaran mata wang malaysia..generasi korang yg ker 9 pon still x habis lg oii..haha..aq pon x tau la wanita kat ats nie menang or x..tp moral value yg boleh di share kat sini,usaha yang agak kental laa tok mendapatkan duit..haha..tetapi perlu diingatkan,bg yg beragama islam tahi dan juga air kencing manusia adalah tergolong dlm kumpulan najis oleh syarak..so fikir2kan lah..sekadar renungan yeah!..salam.

p/s: pade yg success dlm result pmr,congrat ea! Phew new semester are going to be beginning and dat will be the last one..thought & hope so..mari berkuliah& hepy new year^^





2 comments:

  1. whatttt??!!!! nk duit sanggup diberakkan?? erk

    ReplyDelete
  2. hehe bese la tue..ade lagi hebat..x sure yg nie episod fear factr yg ke brpe..tp ade lg hbt ..

    ReplyDelete

Copyright © / Apresiasi Poce.

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger