Aku ek?

I’m hesitating that people will read these about me things or not.Aah aku bukan femes sangat pun.Known as poce lekat nama tu time entering college. I'm easy to get along with as long as you understand my sense of humor tp aku ngaku aq memang x pandai buat lawak compare dgn member2 len. There isn't really much to say about me, I'm a nice guy, unless you piss me off. I don’t give second chances(but depend on), so, don’t mess with me tp selalunya aq mesti mengalah gak,yelah sampai bila kan?haha. You'll always see me in a serius face but trust me i in good mood because actually I am happy go lucky type of person but i never show it. I try to keep everything in my life positive. I’m really not the one who wants to please everybody and change the person I am for them, I treasure being who I really am.



Ada beberapa sbb kena jauhi aku:

1.Bile korang dah knl aq,mulenye mmg best giler tp at the end korang mula rase bosan dgn aq.

2.Aku tak ada sense of humor yg tinggi & langsung tak pndi berlawak wlpun penat kali aq try.

3.Jangan risau,aku dah biase..aq tak suka org rase kesian dekat aq sbb itu sgt pathetic.

4.Aku mmg diam kalau aq tak selesa dgn org atau keaadaan tertentu.

5.Dan lepas dah keempat2 atas ni berlaku,..orang akan pndg diri aq ni membosankan.



That is all the reason you must avoid me as your friend. And last from me, "it's better tell the Truth and break someone heart than telling lies to make somebody feel happy".

#Perasaan gembira tu kdg2 aq lemah luahkan kepada riak muka,tapi insyaallah dlm penulisan aq geliga gambarkan segala2nye

0 comments:

Post a Comment

Copyright © / Apresiasi Poce.

Template by : Urang-kurai / powered by :blogger